Με αφρομή την αυτοβιογραφία του, που θα βγει στις αγορές στις 30/9, ο Κλάτενμπεργκ μίλησε στο Athletic και στάθηκε στις σχέσεις του με τους Άγγλους διαιτητές, καθώς και σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο κατηγορήθηκε από συνάδελφό του για στημένους αγώνες, λόγω ενός ακριβού οχήματος!

«Αγόρασα ένα ακριβό αμάξι επειδή είχα μία καλή δουλειά. Η σύζυγός μου το ίδιο. Γιατί να μην φορέσω καλά ρούχα, αν μπορώ; Γιατί να μην αγοράσω ένα καλό σπίτι; Αλλά να με κατηγορείς για στημένα παιχνίδια, είναι ντροπή.

Θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου. Έχω σφυρίξει σε όλο τον κόσμο και οι Άγγλοι είναι οι καλύτεροι διαιτητές. Κάνουμε λάθη, αλλά είναι διαφορετικό να λες ότι κάποιος είναι διεφθαρμένος.

Ξέρω ποιος είναι, αλλά δεν θα το πω ακόμα δημόσια. Θα βγει στο μέλλον. Όλοι νομίζουν ότι είναι καλός άνθρωπος, εγώ όμως δεν μπορώ να τον συγχωρέσω», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ, προτού μιλήσει για την συνεργασία του με τον Άτκινσον:

«Υπήρχε ένας πόλεμος με τον Άτκινσον. Ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά. Παίξαμε σε ένα ματς 5Χ5, του έκανα τάκλιν, μου απάντησε με μπουνιά και απάντησα εγώ. Από τότε κατάλαβα ότι δεν θα είμαστε ποτέ φίλοι ακι είχα το αίσθημα ότι με έβλεπε ως απειλή για την καριέρα του».

Για τον Γκράχαμ Πολ: «Είπε ότι δεν ήταν σωστό για έναν διαιτητή να έχει αντρική τσάντα. Αλλά τι είναι; Ποιος το ορίζει; Δεν μπορούσα να τον εμπιστευτώ μετά από αυτό».

Για τον Χάουαρντ Γουέμπ: «Ήμουν καλός μαζί του, τον βοήθησα. Αλλά ο Χάουαρντ, όταν δεν σε χρειάζεται, δεν σου μιλάει. Είναι ένας ωραίος τύπος. Δεν τον κριτικάρω γι’αυτό, απλά δεν τον χρειάζομαι, όπως αυτός δεν χρειάζεται εμένα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις