Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για τον διπλό βιασμό της κόρης της, υποστηρίζοντας ότι αρχικά βιάστηκε με τον μάνατζερ και στη συνέχεια με τον ποδοσφαιριστή, δύο άνδρες που πρώτη φορά έβλεπε εκείνο το βράδυ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η κόρη της στο βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου που κυκλοφόρησε μετά την καταγγελία.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της και η 16χρονη φίλη της πήγαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, επειδή «η δήθεν φίλη της κόρης μου αντάλλασσε μήνυμα με τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να βγουν», συμπληρώνοντας ότι η κόρης της έβλεπε για πρώτη φορά τόσο τον Σεμέδο όσο και τον μάνατζερ.

Περιγράφοντας όσα διαδραματίστηκαν εκείνη τη βραδιά είπε ότι «την ώρα που ο μάνατζερ βίαζε την κόρη μου, η δήθεν φίλη συνευρισκόταν με τη θέλησή της με τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το τι συνέβη μετά, είπε πως η κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ήταν σε σοκ και ντρεπόταν. «Ήρθε μετά ο ποδοσφαιριστής και τη βίασε και του φώναζε όχι».

«Πολύ αργότερα και γνωρίζοντας ο ποδοσφαιριστής ότι έχει συμβεί αυτό στη μικρή από το μάνατζερ» τόνισε στην ερώτηση για το πότε πήγε στο δωμάτιο και τη βίασε ο ποδοσφαιριστής. «Δεν μπόρεσε να του αντισταθεί» σημείωσε η μητέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις