Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Ολυμπιακό -ήδη, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστή η ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών- για έφεση. Οι Πειραιώτες θα ασκήσουν έφεση την Τρίτη (11/10), παρότι η ποινή είναι μη εφέσιμη, καθώς, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ, «ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι πρέπει να κάνει έφεση και πρέπει να δικαιωθεί». Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα ορίσει από εκεί και πέρα δικάσιμο και μένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση.

Η ποινή να θυμίσουμε δεν είναι εφέσιμη καθότι δικαίωμα έφεσης υπάρχει μόνο όταν η απόφαση αφορά σε τιμωρία τουλάχιστον δύο αγωνιστικών. Αν δεν αλλάξει κάτι και η ποινή παραμείνει, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον ΠΑΟΚ τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

Θυμίζουμε την ποινή των Πειραιωτών, όπως επιβλήθηκε από το Πειθαρχικό της Λίγκας:

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις