«Μακριά από το παιχνίδι θα παραμείνει ο 20χρονος τερματοφύλακας Νταν Μπάρντεν», όπως μετέφερε η Νόριτς καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο των όρχεων και θα σταματήσει να αγωνίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός γκολκίπερ έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Λίβινγκστον (ομάδα της Σκωτίας), και μετά την αρχική διάγνωση, έχει υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων και θα συνεχίσει με προσεκτικό πρόγραμμα θεραπείας το επόμενο διάστημα, ευελπιστώντας να επιστρέψει στην ενεργό δράση το συντομότερο.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τα ιατρικά τμήματα τόσο στο Νόριτς όσο και στο Λίβινγκστον, καθώς και όλους στο νοσοκομείο Royal Marsden.

Η ταχύτητα με την οποία όλα κινήθηκαν ήταν ταχύτατη, αλλά όλοι ήταν καλοί μαζί μου. Τόσο ο Ντάνιελ Φρέικ όσο και ο μάνατζερ του Λίβινγκστον, David Martindale, ήταν επίσης πολύ υποστηρικτικοί.

Η αρχική διάγνωση ήταν ένα πραγματικό σοκ για μένα, αλλά το θετικό είναι ότι το πιάσαμε νωρίς και η πρόγνωση και τα επόμενα βήματα ήταν όλα θετικά.

Είμαι αισιόδοξος και έχω θετική νοοτροπία. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να το νικήσω και ότι θα επιστρέψω κάνοντας αυτό που αγαπώ σύντομα».

Αντίστοιχα, ο αθλητικός διευθυντής της Νόριτς, Στιούαρτ Γουέμπερ, τόνισε:

«Ο Νταν είναι μέλος της οικογένειάς μας και προσέχουμε τη δική μας. Ξέρει ότι είμαστε μαζί του σε κάθε βήμα. Ευχαριστούμε όλους όσους τον πρόσεξαν και είμαστε ευγνώμονες για τον Λίβινγκστον που ενήργησε στα συμπτώματα του Νταν και μας ειδοποίησε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις