Η ΑΕΚ αντέδρασε στην απολογία της ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για σκόπιμες προκλήσεις της ομάδας του Άρη , που απέβλεπαν σε τιμωρία της ώστε να παίξει χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό.

Επικαλούμενοι και μαρτυρίες του εκτελεστικού διευθυντή, Γιώργου Κοσμά και του διευθυντή επικοινωνίας, Ανδρέα Δημάτου, οι «κιτρινόμαυροι» (που εκπροσωπήθηκαν από τον Αλέξη Αλεξίου) υποστήριξαν ότι ο πάγκος των φιλοξενούμενων δυναμίτιζε ηθελημένα το κλίμα με διαμαρτυρίες, ειρωνικά χειροκροτήματα και ύβρεις ακόμα και προς την εξέδρα.

Όσο για την παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου και Χρήστου Παπαδημητρίου στη φυσούνα, ο Αλεξίου τόνισε ότι ο συγκεκριμένος χώρος δεν συνιστά αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ η εκπρόσωπός τους, Έλλη Ρίζου επικαλέστηκε νομολογία της Επιτροπής Εφέσεων, σύμφωνα με την οποία δεν απαγορεύεται η διέλευση από τον συγκεκριμένο διάδρομο.

Εξάλλου η ίδια εξέφρασε την απορία της για την απουσία εκπροσώπησης από την πλευρά του Άρη, αντιπαραβάλλοντάς το με τη στάση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και αναφέροντας ότι η εσκεμμένη απόπειρά τους να δημιουργήσουν ένταση ήταν ο λόγος που κατέβηκε ο Μελισσανίδης, ώστε ν’ αποτρέψει οποιονδήποτε από το να «τσιμπήσει» στις προκλήσεις.

Μετά την απολογία της ΑΕΚ (που χαρακτήρισε «άριστες» μέσω του Γιώργου Κοσμά τις σχέσεις Άρη-Ολυμπιακού) η απόφαση για το αν και με ποια ποινή θα τιμωρηθεί αναμένεται μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις