Στο πλαίσιο ενός κοινωνικού μηνύματος του στο Instagram, με σκοπό να βοηθήσει στην παροχή πανών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ο Γιανης Αντετοκούνμπο έανε την α[οκάλυψη για το όνομα του δεύτερου γιου του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε το όνομα του δεύτερου γιου του. Και το όνομα αυτού… Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak» ζήτησε από τους ακόλουθους του να ακολουθήσουν και τον λογαριασμό της συντρόφου του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, αλλά και τον «Milwaukee Diaper Mission», προκειμένου να ενισχύσουν τη δράση, για να παρέχονται πάνες και αναγκαία αγαθά σε άπορες οικογένειες.

«Γιορτάστε μαζί μας την γέννηση του δεύτερου γιου μας, του Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο και προσφέρετε στην κοινότητα, που τόση σημασία έχει για την οικογένειά μας. Το Maverick’s Diaper Mission θα γίνει 14-21 Νοέμβρη. Ακολουθήστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το μικρό αδελφάκι του πρωτότοκου, Λίαμ Τσάρλς.

Το χαρακτηριστικό ποστάρισμα

«Το υγιές μας αγόρι, ο Μάβερικ Σάι Αντετοκούνμπο, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου. Πριν αποκτήσουμε παιδιά, ο Γιάννης κι εγώ είχαμε αποφασίσει πως ό,τι κάνουμε για ένα από τα παιδιά μας, θα το κάνουμε και για τα υπόλοιπα, στο μέτρο του δυνατού φυσικά. Όταν γεννήθηκε ο Λίαμ, η οικογένεια και οι φίλοι μας διοργάνωσαν δύο φανταστικά πάρτι για να γιορτάσουμε την άφιξή του. Μας ευλόγησαν με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για τον ερχομό του πρώτου μας αγοριού στον κόσμο. Όταν ανακαλύψαμε ότι θα αποκτήσουμε έναν ακόμη γιο, 18 μήνες μετά τη γέννηση του Λίαμ, ξέραμε εκ των προτέρων ό,τι χρειαζόταν. Όμως ο Γιάννης κι εγώ συμφωνήσαμε να γιορτάσουμε τη γέννηση του δεύτερου γιου μας όπως και του πρώτου. Τότε γεννήθηκε η ιδέα ‘Η αποστολή της πάνας του Μάβερικ’. Μιας πρωτοβουλίας για πάνες. Μέσα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, μεγαλώνοντας ένα μωρό και ούσα επτά μηνών έγκυος, δεν μπορούσα να οργανώσω την πρωτοβουλία αυτή πριν τη γέννησή του, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να γιορτάσουμε τη γέννησή του βοηθώντας την κοινωνία.

Όταν έγινα μητέρα κατάλαβα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες για τα μωρά και τα παιδιά. Πάνες, μωρομάντιλα, φαγητό κλπ, θα έπρεπε να είναι προσιτά για όλες τις οικογένειες. Αντιλαμβάνομαι πως είμαι προνομιούχα και τυχερή που μπορώ να καλύψω αυτές τις βασικές ανάγκες. Με αυτό το προνόμιο, πιστεύω πως είναι και καθήκον μου να προσφέρω πίσω στην οικογένεια και να βοηθήσω άλλες μαμάδες και οικογένειες να παρέχουν τα βασικά για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Γιορτάζοντας τη γέννηση του Μάβερικ, συνεργαζόμαστε με την MKE Diaper Mission (@milwaukeediapermission ) διοργανώνοντας μια εκδήλωση. Από τις 14 ως τις 21 Νοεμβρίου, θα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσφέρουμε για τις ανάγκες σε πάνες παγκοσμίως. Ακολουθήστε μας για να ανακαλύψετε τη σημασία των τραπεζών με πάνες, πώς μπορείτε να βοηθήσετε, πώς οι οικογένειες που έχουν ανάγκες μπορούν να έχουν πρόσβαση και άλλα. Είμαι ενθουσιασμένη που γιορτάζουμε όλοι μαζί και σας ευχαριστώ που πάντα υποστηρίζετε την οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις