Εξελίξεις σχετικά με το Australian Open που πρόκειται να γίνει στην Αυστραλία κι έχει να κάνει κατά πάσα πιθανότητα, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Χωρίς να έχει δοθεί κάποια προειδοποίηση τις προηγούμενες ώρες, η διοργανώτρια αρχή του Open της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως η σημερινή προγραμματισμένη κλήρωση (6:00 ώρα Ελλάδος) αναβλήθηκε και μάλιστα χωρίς να δοθούν εξηγήσεις.

Σύμφωνα ωστόσο με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, η απόφαση αυτή έχει να κάνει με τον Σέρβο τενίστα, καθώς η τελική απόφαση για τη βίζα δεν έχει παρθεί ακόμη και για αυτό οι διοργανωτές θέλουν να περιμένουν, ώστε να μην «μπερδέψουν» το ταμπλό του τουρνουά.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τρέχουν και από λεπτό σε λεπτό αναμένεται ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον, να ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις σε συνέντευξη Τύπου ενώ μετά θα ακολουθήσει και η κλήρωση για το τουρνουά.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά ο Τζόκοβιτς δικαιώθηκε από το Δικαστήριο, ωστόσο η δύναμη που έχει στα χέρια του ο ελληνικής καταγωγής, Άλεξ Χοκ, είναι ικανή για να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για την επόμενη τριετία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις