Ο Βασίλης Σπανούλης ζει και αναπνέει για το μπάσκετ! Αυτός είναι και ο λόγος που από την ημέρα που αποσύρθηκε, αποφάσισε να ασχοληθεί κατευθείαν με την προπονητική.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πλέον κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα μέσα από τις ομάδες επιλέκτων παικτών για το Adidas Next Generation Tournament της Euroleague. Μάλιστα, πριν από αρκετό καιρό είχε δεχθεί πρόταση από τον Βαγγέλη Λιόλιο  του Προμηθέα. Αυτό είχε συμβεί πριν αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση ο Ηλίας Ζούρος, ωστόσο ο Kill Bill απάντησε αρνητικά.

Ο Σπανούλης πίστευε ότι δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου τα «ηνία» ενός συλλόγου με υψηλές βλέψεις.

Το τελευταίο διάστημα όμως και με την ευκαιρία της παρουσίας του Βασίλη Σπανούλη στην Πάτρα για το Next Generation Tournament της Euroleague, που διεξήχθη στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» οι δυο άνδρες τα ξαναείπαν.

Ο Λιόλιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ο Βασίλης Σπανούλης ζήτησε μερικές ημέρες προθεσμίας, μέχρι που τελικά είπε το πολυπόθητο ναι και αναμένεται μετά το τέλος της χρονιάς να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις