Η Ρόμα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπολόνια και από την άλλη η Λάτσιο επικράτησε 1-0 της Σπέτσια, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να τα… παίρνει. Και αυτό διότι Ρόμα και Λάτσιο είναι πλέον ισόβαθμες λόγω ενός αντικανονικού γκολ που πέτυχε ο Ατσέρμπι.

Ο «Special One» μετά το ματς τα πήρε και πέταξε σπόντες στη Λάτσιο, η οποία απάντησε με ανακοίνωση στον Πορτογάλο τεχνικό.

«Το γεγονός ότι το 2022 ένας προπονητής άλλης ομάδας αναφέρεται συνεχώς σε υποτιθέμενη διαιτητική εύνοια μιας ομάδας ανταγωνίστριας και το γεγονός ότι δημοσιογράφοι που έχουν δηλώσει τα οπαδικά αισθήματά τους τον στηρίζουν, ξεχνώντας τον επαγγελματικό ρόλο τους και την αντικειμενικότητα που πρέπει να έχουν, αποδεικνύει διάφορα πράγματα…

Ότι η Λάτσιο αποτελεί εμμονή για αυτούς, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ότι κοιτάζουν στο σπίτι του άλλου για να αποπροσανατολίσουν την προσοχή από τα άσχημα αποτελέσματά τους και από τρομερά διαιτητικά λάθη υπέρ τους.

Ότι κάποιοι παραμένουν σταθεροί στο να κατηγορούν τους διαιτητές και το VAR.

Η Λάτσιο αδιαφορεί για τις κριτικές και συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αξίες αποδεικνύονται στο γήπεδο και όχι στις τηλεοράσεις. Η Λάτσιο δεν θα γίνει ποτέ το άλλοθι και ο αποδιοπομπαίος τράγος κανενός και θα διεκδικήσει το δίκιο της εκεί που πρέπει. Η στάση της διοίκησης παραμένει ίδια, δεν θα σχολιάζει αποφάσεις που πάρθηκαν στο γήπεδο.

Ακόμη κι όταν ήταν κόντρα, όπως το φάουλ του Τονάλι στον Ατσέρμπι στο γκολ του στο Λάτσιο – Μίλαν ή την αγκωνιά του Ιμπάνιες στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, για να αναφέρουμε δύο, αν και θα μπορούσαμε να σταθούμε και σε άλλα, ακόμη και στο Σπέτσια – Λάτσιο. Καθοριστικά λάθη, για τα οποία επιλέξαμε τη σιωπή και τον σεβασμό στους διαιτητές και στο VAR, σεβασμό που άλλοι δεν έχουν επιδείξει και συνεχίζουν να μην επιδεικνύουν».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις