Πριν καλά-καλά ανακοινωθεί η άφιξη του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στην ΑΕΚ με τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή και στην πατρίδα του ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια με επίκεντρο, βέβαια, τον Κριχόβιακ.

Ο Πολωνός διεθνής αγωνίστηκε στα ματς των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και βάσει συμβολαίου είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Κράσνονταρ. Ωστόσο δεν προκύπτει από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή επιθυμία παραμονής στη Ρωσία με τα υπάρχοντα δεδομένα. Έτσι η πολωνική ιστοσελίδα, «futbolnews.pl» ανέφερε πως «δεν αποκλείεται μετά την άφιξη Κουχάρσκι, η ΑΕΚ να εξασφαλίσει την οριστική μεταγραφή του Πολωνού διεθνή».

Βέβαια, η υπόθεση μόνο εύκολα δεν είναι. Και αυτό γιατί μπορεί η ΑΕΚ να θέλει να διατηρήσει τον Κριχόβιακ στο δυναμικό της, ωστόσο απαιτούνται πολλά χρήματα. Αφού πιθανώς πλην του τεράστιου συμβολαίου του παίκτη, θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η Κράσνονταρ με την οποία ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο. Εκτός και αν υπάρξει ήδη ντιρεκτίβα από τη FIFA για να μείνουν ελεύθεροι κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Το βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Κριχόβιακ εξασφάλισε άδεια από την Εθνική Πολωνίας στην οποία έχει ενσωματωθεί για τα παιχνίδια του Nations League και μετά τις 12 Ιουνίου θα μεταβεί στο Κράσνονταρ για να συναντηθεί με τους διοικούντες τη ρωσική ομάδα και να συζητήσει το θέμα της παραμονής του ή μη στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις