Η καταστροφική σεζόν για τη Ferrari συνεχίζεται, καθώς η ιταλική ομάδα είδε και τα δύο μονοθέσια της να εγκαταλείπουν λόγω μηχανικής βλάβης τον αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο Σαρλ Λεκλέρ, όπου δήλωσε πως είναι απογοητευτικό αυτό που έγινε και ότι τον πονάει, ενώ τόνισε πως πρέπει να βρούνε τι φταίει και να το διορθώσουν.

Θυμίζουμε πως ο Μονεγάσκος αναγκάζεται να εγκαταλείψει δεύτερο αγώνα μέσα στη σεζόν, καθώς το ίδιο έγινε και στο Grand Prix της Ισπανίας. Το γεγονός αυτό έφερε τον Λεκλέρ στην 3η θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με πονάει αυτό που συνέβη. Πρέπει να βρούμε τι έγινε και να διασφαλίσουμε πως δε θα συμβεί ξανά. Δεν μπορώ να βρω τις σωστές λέξεις για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Είναι πολύ απογοητευτικό. Πρέπει να βρούμε τι φταίει.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ήμασταν γρήγοροι αλλά δεν είχαμε προβλήματα. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς, παρότι δεν έχουμε αλλάξει πολλά στο μονοθέσιό μας. Πρέπει να αναλύσουμε τι συνέβη, προφανώς ακόμα δεν έχω πλήρη εικόνα. Όμως αυτό που συνέβη με πονάει»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις