Την κίνηση που μπορεί να αλλάξει το χάρτη του φετινού Survivor θέλει να ολοκληρώσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μιας και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη που θέλει τον Τούρκο παραγωγό να πολιορκεί τον διεθνή τερματοφύλακα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι ιδιαίτερα… δαιμόνιος, ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις τάσεις του κοινού και μετά το περσινό “πείραμα” με τον Άρη Σοϊλέδη, θέλει να φέρει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό και στο παρελθόν είχε έρθει μέχρι και ο Ογκουνσότο, ενώ ο νικητής του προπέρσινου Survivor, Σάκης Κατσούλης, ήταν και αυτός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Φυσικά, ούτε το χρηματικό είναι θέμα –ο Ατζούν μπορεί άνετα να προσφέρει στον Πασχαλάκη όσα περίπου θα έπαιρνε και από τον Ολυμπιακό.

All Star Survivor με μεταγραφές

Το ζήτημα “All Star”, δηλαδή μόνο παίκτες που έχουν ήδη βρεθεί σε προηγούμενες χρονιές, αποτελεί το μικρότερο εμπόδιο. Η παρουσία του Πασχαλάκη θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στο εφετινό Survivor και ο Τούρκος παραγωγός αυτό και μόνον έχει ως ζητούμενο και όχι την… προκήρυξη του “πρωταθλήματος”.

Το σενάριο είναι αρκετά τραβηγμένο στην παρούσα στιγμή, μιας και μιλάμε για εν ενεργεία αθλητή που βρίσκεται και σε ένα υψηλό επίπεδο, παρά τα 34 χρόνια του.. Αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, άλλωστε, κανείς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ατζούν είναι και ιδιοκτήτης της Χαλ Σίτι, ομάδα που αγωνίζετα ο Δημήτρης Πέλκας. Και μάλιστα, έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους οπαδούς της. Μια συμμετοχή στο Survivor, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο και ότι θα σημάνει το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Πασχαλάκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις