Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Λευτέρη Λύρατζη βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασία τους, μία εξέλιξη που είχαν προαναγγείλει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την καλοκαιρινή προετοιμασία και συγκεκριμένα ο Ζοσέ Μπότο, καθιστώντας σαφές πως ο νεαρός μπακ πρέπει να επιβραβευθεί -και θα επιβραβευθεί- για την παρουσία και την συνέπεια του με την ασπρόμαυρη φανέλα!

Ο Λύρατζης πήρε την ευκαιρία του παίζοντας από το μέσο της περσινής σεζόν και εξελίχθηκε σε βασικό γρανάζι του “δικεφάλου” του βορρά. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι των “ασπρόμαυρων” προχώρησαν σε μια εύκολη και συνειδητή απόφαση, να προχωρήσουν στην ανανέωσης της συνεργασίας, προσφέροντας επί της ουσίας ένα νέο συμβόλαιο επιβράβευσης στον Λύρατζη.

Δεδομένα αμφότερες οι πλευρές ήθελαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, γι’ αυτό και το deal φαίνεται πως θα κλείσει άμεσα και οριστικά. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα επεκταθεί μέχρι το 2026 και ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ θα πάρει αύξηση, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 250.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις