Δεν λένε να επιλυθούν τα προβλήματα στην streaming πλατφόρμα του ANT1+ για δεύτερη ημέρα, με αποτέλεσμα το κοινό να διαμαρτύρεται έντονα για τα ζητήματα στη μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία.

Το γεγονός αυτό οδήγησε τον σταθμό του Αμαρουσίου στην απόφαση να μεταδώσει τον αγώνα Μεξικό-Πολωνία που ξεκινάει στις 18:00 στο ελεύθερο κανάλι και όχι στη streaming πλατφόρμα του ANT1+, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Δείτε το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο σταθμός:

ΤΡΙΤΗ 22/11

14:00 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε)

15:00 ΔΑΝΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ (L)

~FIFA WORLD CUP – QATAR 2022~

17:00 Η ΦΑΜΙΛΙΑ (Ε)

Κωμική σειρά, ελληνικής παραγωγής 2020-2021.

Ένα ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, τέσσερα παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις και όλα τα μεγάλα και μικρά που έχει η καθημερινότητα, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου.

Η σεξουαλική τους ζωή, η κούραση, η γκρίνια Εκείνης, η ανωριμότητα και τα παράπονα Εκείνου, η δύσκολη εφηβεία των δύο κοριτσιών τους, ο ιδιόρρυθμος μικρός γιος τους, το μωρό, οι φίλοι, η κοινωνική τους ζωή, αλλά και οι δύο πεθερές, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να τους βγάλουν εκτός ορίων!

Στο ραντεβού με τον ψυχολόγο, το ζευγάρι ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζει.

Γιατί κάθε καλή συνεδρία, ξέρεις πώς θα ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρεις πού θα καταλήξει…!!!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος

Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας

Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS

Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης, Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Σταυροδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου, Κωνσταντίνος Σελβιάδης.

Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ

18:00 ΜΕΞΙΚΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ (L)

~FIFA WORLD CUP – QATAR 2022~

20:00 ANT1 NEWS – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (L)

21:00 ΓΑΛΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (L)

~FIFA WORLD CUP – QATAR 2022~

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις