Η Γερμανία (4 Παγκόσμια Κύπελλα), πρέπει να αποδείξει απόψε το βράδυ (21:00 – ANT1) απέναντι στους Ισπανούς (1 Παγκόσμιο Κύπελλο), ότι είναι μεγάλη ομάδα.

Μετά την ήττα από την Ιαπωνία στην πρώτη αγωνιστική, η Nationalmannschaft (τα πάντσερ) παίζει τα ρέστα της με τους Ισπανούς. Το παιχνίδι αναμένεται συγκλονιστικό.

Οι Ιταλοί, των 4 τεσσάρων κατακτήσεων, δεν συμμετέχουν στην τελική φάση του Κατάρ για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ (δεν ήταν ούτε στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018).

Μετά τις Βραζιλία, Γερμανία και Ιταλία, ακολουθούν οι Εθνικές ομάδες της Αργεντινής (2 Παγκόσμια Κύπελλα) και της Ολλανδίας. Συνήθως έχαναν σε τελικούς. Η Αργεντινή δεν έχει πείσει ακόμα, αλλά έχει στις τάξεις της τον Lionel Messi. H Πορτογαλία έχει τον Cristiano Ronaldo. Οι Κροάτες είναι πάντα δυνατοί (φιναλίστ το 2018) στα Μουντιάλ.

H Γαλλία (2 Παγκόσμια Κύπελλα) είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μπορεί να διατηρήσει (έχει καλή ομάδα) τον τίτλο της. Η Βραζιλία είναι ίσως (σύμφωνα με όσα είδαμε στο παιχνίδι με τους Σέρβους) η πιο δεμένη, στρωμένη ομάδα του τουρνουά. Η Σελεσάο παίζει και Ευρωπαϊκά. Δείχνει μια σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο (έμαθε το μάθημα της τα προηγούμενα χρόνια) και το ταλέντο των παικτών της είναι αστείρευτο.

Βραζιλία και Γερμανία δεν πρέπει να τις αμφισβητούμε ποτέ

Σίγουρα στο Mundial του Qatar θα υπάρξουν και εκπλήξεις, όπως γίνεται πάντα στα Παγκόσμια Κύπελλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις