Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση του Πελέ, μιας και παρά το γεγονός πως μόλις πριν δύο μέρες οι γιατροί του παρουσιάστηκαν καθησυχαστικοί μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τα τελευταία ρεπορτάζ μόνο αισιόδοξα δεν είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τη υγεία του κορυφαίου, ενδεχομένως, ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί εσχάτως ο Πελέ δεν έχουν αποτέλεσμα, με τον οργανισμό του να έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται. Μάλιστα, τα πράγματα φαίνεται πως είναι ακόμα χειρότερα, καθώς έχει προκληθεί και μία μόλυνση στον οργανισμό του 82χρονου, ο οποίος θυμίζουμε ότι δίνει μάχη εδώ και καιρό με τον παγκρεατικό καρκίνο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πελέ πλέον έχει σταματήσει εντελώς τις χημειοθεραπείες και πως οι γιατροί απλώς του χορηγούν φάρμακα για ν’ ανακουφίσουν τον πόνο και για να μπορεί να «βρίσκει» την ανάσα του, καθώς αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.

Η «Folha de S.Paulo» επισημαίνει ότι η χημειοθεραπεία έχει πλέον ανασταλεί και ότι ο Πελέ λαμβάνει πλέον διαφορετική αγωγή, προκειμένου να περιορίσει συμπτώματα, όπως ο πόνος και η δύσπνοια.

Ο 82χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του.

Στη συνέχεια, όμως, διαγνώστηκε και με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις