Τη συμπεριφορά του στο ματς του Ιωνικού με τον Απόλλωνα Πατρών θα πληρώσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Ο έμπειρος σέντερ πέταξε μία πετσέτα στο παρκέ και αποβλήθηκε από τη διαιτητή Βασιλική Τσαρούχα, με τον Αθλητικό Δικαστή να του επιβάλει πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Από ‘κει και πέρα, ποινές επιβλήθηκαν και στις ΚΑΕ Άρη και ΠΑΟΚ. Οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ για το ματς με την Καρδίτσα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει αντίστοιχα 1.200 ευρώ για συμβάν κατά τη διάρκεια του ματς με τον Παναθηναϊκό, στην Πυλαία.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη καλαθοσφαιριστή της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET KAE) χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, για ανάρμοστη συμπεριφορά, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 11-3-2023.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 12-3-2023.
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 13-3-2023».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις