Θέσεις εργασίας τον τομέα του after sales αλλά και των πωλήσεων έχουν ανοίξει στην Tesla για Έλληνες υποψηφίους που έχουν τα ανάλογα προσόντα.

Πλέον, η εταιρεία -που κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα- έχει προβεί σε online πωλήσεις στη χώρα μας, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα των μοντέλων της για αγορά.

Πέραν όμως της online παρουσίας, η Tesla έχει δημιουργήσει κι ένα pop up κατάστημα, έναν χώρο επίδειξης των μοντέλων της που βρίσκεται στο εκθεσιακό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζει και την επέκτασή της στο χώρο του after sales, καθώς με την κυκλοφορία των μοντέλων της στη χώρα μας, σύντομα θα υπάρχουν και ανάγκες συντήρησης και επισκευής.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της επένδυσης του αμερικάνικου brand στη χώρα μας, σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι περίφημοι ταχυφορτιστές της (Tesla Superchargers), που θα τοποθετηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.

Δείτε εδώ τις θέσεις εργασίας

Η Tesla ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα μηχανικών που ήθελαν να αποδείξουν ότι οι άνθρωποι δεν χρειαζόταν να συμβιβαστούν όσον αφορά την οδήγηση ηλεκτρικών οχημάτων – δηλαδή ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι καλύτερα, ταχύτερα και πιο διασκεδαστικά στην οδήγηση από ό,τι τα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Σήμερα, η Tesla δεν κατασκευάζει μόνο πλήρως ηλεκτρικά οχήματα, αλλά και προϊόντα παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας με δυνατότητα απεριόριστης κλιμάκωσης. Η Tesla πιστεύει ότι όσο πιο γρήγορα ο κόσμος σταματήσει να βασίζεται στα ορυκτά καύσιμα και κινηθεί προς ένα μέλλον μηδενικών εκπομπών, τόσο το καλύτερο.

Με την κατασκευή του πιο προσιτού αυτοκινήτου που έχει υπάρξει ποτέ, η Tesla συνεχίζει να κατασκευάζει προϊόντα που είναι πιο προσβάσιμα και προσιτά σε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, επιταχύνοντας τελικά την έλευση των καθαρών μεταφορών και της παραγωγής καθαρής ενέργειας.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι μπαταρίες και η παραγωγή και αποθήκευση ανανεώσιμης ενέργειας υπάρχουν ήδη ανεξάρτητα, αλλά όταν συνδυάζονται, γίνονται ακόμα πιο ισχυρά – αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις