Και αυτό γιατί ένας 38χρονος Ισπανός μετά την απόλυσή του αποφάσισε να εκδικηθεί. Εισέβαλλε στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Mercedes-Benz στην Ισπανία και κατέστρεψε με έναν κλεμμένο εκσκαφέα 50 πολυτελέστατα μίνιβαν

Αφορμή για την απόφαση του 38χρονου αποτέλεσε η απόφαση της Mercedes-Benz να μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κατά 10% με 15%, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση των τοπικών συνδικάτων.


Οι εικόνες από τον χώρο στάθμευσης των ολοκαίνουργιων Mercedes-Benz V-Class μοιάζουν με βομβαρδισμένο τοπίο και οι ζημιές εκτιμώνται συνολικά σε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ με αρκετά V-Class με κινητήρα ντίζελ και ηλεκτρικά EQV, (δηλαδή μοντέλα με τιμή βάσης 50.000 εως 79.000 ευρώ) να υφίστανται ολική καταστροφή.

Ένας φύλακας πυροβόλησε μάλιστα αρκετές φορές στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει τον μαινόμενο 38χρονο. Τον σταμάτησε τελικά λίγο πριν εισβάλει στον χώρο που βρίσκονται τα ρομπότ παραγωγής των αυτοκινήτων όπου εκεί η ζημιά θα ήταν για την εταιρία ασύγκριτα μεγαλύτερη. Ο απολυμένος υπάλληλος της Mercedes-Benz στην Ισπανία συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που επισείουν ποινή φυλάκισης για διακεκριμένη φθορά ξένης περιουσίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις