Το Tesla Model 3 κατέκτησε άμεσα… την κορυφή της κατηγορίας των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της ελληνικής αγοράς, καθώς τον πρώτο μήνα της διάθεσής του στη χώρα μας σημείωσε 164 ταξινομήσεις.

Με τις 164 ταξινομήσεις, το Tesla Model 3 έφτασε το 2021 τις 168, όταν το δεύτερο στη σχετική κατάταξη Volvo XC40 Plug-in Hybrid έχει σημειώσει τους τρεις πρώτους μήνες του έτους 123 ταξινομήσεις και η BMW X1 Plug-in Hybrid 94 ταξινομήσεις, συμπληρώνοντας την πρώτη τριάδα της κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το Tesla Model 3 των 168 ταξινομήσεων θα πρέπει να φτάσουμε έως την όγδοη θέση της κατηγορίας ώστε να συναντήσουμε μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση.

Προφανώς και η επίδοση του Tesla Model 3 τον Μάρτιο οφείλεται στο γεγονός ότι τον συγκεκριμένο μήνα εκτελέστηκαν παραγγελίες παρελθόντων μηνών, σε κάθε περίπτωση όμως η επίδοση της αμερικανικής φίρμας είναι εντυπωσιακή και ενδεικτική της δυναμικής που θα έχει και στην ελληνική αγορά.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι με τις 164 μονάδες του Μαρτίου, το Tesla Model 3 σκαρφάλωσε στην κορυφή της κατηγορίας D, ανεξαρτήτως τύπου καυσίμου, αφήνοντας πίσω του μοντέλα όπως τη Skoda Octavia, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 139 ταξινομήσεις από τις αρχές του έτους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις