Η Fiat σε συνεργασία με τη Mopar, προσφέρει μια σειρά αξεσουάρ που δίνουν το στίγμα μιας πράσινης προσέγγισης – για πρώτη φορά – και ως προς την εξατομίκευση.

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Stellantis, δημιούργησε μια καινοτόμα σειρά αξεσουάρ, ειδικά για το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό 500 με την σειρά Ethics & Aesthetics

Το μοντέλο να εφοδιάζεται ήδη με το καινοτόμο ύφασμα SEAQUAL, το οποίο στην κατασκευή του περιλαμβάνει ανακυκλωμένα πλαστικά που έχουν συλλεγεί από τις θάλασσες σε όλο τον κόσμο, οι σχεδιαστές για τη σειρά των αξεσουάρ ακολούθησαν μια εξίσου ξεχωριστή πορεία σε επίπεδο στιλ και υλικών.

Και «οικολογική» εξατομίκευση για το ηλεκτρικό Fiat 500

Για παράδειγμα το περίφημο “κλειδί βότσαλο” εκτός από την ξεχωριστή σχεδίαση είναι κατασκευασμένο με βάση την ανακυκλωμένη πρώτη ύλη DURABIO. Πρόκειται για ένα πολυμερές φυτικής προέλευσης, το οποίο έχει εξαιρετική αντοχή, καθιστώντας δυνατή την εφαρμογή του σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως οπτικά εξαρτήματα που σχετίζονται με την ενέργεια, σαν υποκατάστατο εξαρτημάτων γυαλιού υψηλής απόδοσης, για ηλεκτρονικό εξοπλισμό στην αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά και για εσωτερικά και εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία.

Αντίστοιχα τα κατασκευασμένα από ECONYL πατάκια, συνεχίζουν τη λογική των καθισμάτων από SEAQUAL. Το αναγεννημένο νάιλον ECONYL είναι ένα προϊόν που κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από υλικά όπως πλαστικά που έχουν συλλεχθεί από τους ωκεανούς, υπολείμματα υφασμάτων από επιχειρήσεις κατασκευής ενδυμάτων, κατεστραμμένα δίχτυα αλιείας, κτλ. Ένα επιπλέον εξαιρετικό χαρακτηριστικό του ECONYL είναι ότι μπορεί να ανακυκλώνεται συνεχώς χωρίς απώλεια της ποιότητας στο τελικό προϊόν, ενώ η ίδια η διαδικασία ανακύκλωσης απαιτεί μόνο ατμό, χωρίς τη χρήση χημικών παραγόντων. Με αυτό τον τρόπο τα αξεσουάρ του νέου 500 είναι φιλικά προς το περιβάλλον κατά την κατασκευή τους, αλλά και όταν ολοκληρωθεί η χρήση τους.

Το κοινό μπορεί να ανακαλύψει τη φιλοσοφία της πράσινης εξατομίκευσης του νέου αμιγώς ηλεκτρικού 500 εδώ.

Παράλληλα, ο κατάλογος των διαθέσιμων αξεσουάρ με περισσότερες από 40 σελίδες προϊόντων, δίνει ξεκάθαρα το στίγμα ότι και το νεότερο μέλος του θρυλικού μοντέλου, συνεχίζει να προσφέρει τα κορυφαία επίπεδα εξατομίκευσης που χαρακτηρίζουν την οικογένεια 500.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις