Ράλι Ακρόπολις 2021: H ιστορική σημερινή στιγμή για το Ράλι Ακρόπολις «ταξιδεύει» διαδικτυακά και τηλεοπτικά παγκοσμίως, από 65 τηλεοπτικά δίκτυα, σε 155 χώρες και σε 840 εκατομμύρια τηλεθεατές, με την Ελλάδα να διαφημίζεται σε ολόκληρη την υφήλιο.

Την έναρξη του φετινού αγώνα, στις 17:30, κήρυξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στον χώρο, καθώς και πλειάδα υπουργών.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να φέρουμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Ελληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και το πόσο ταυτισμένοι είναι με το Ράλι Ακρόπολις…

Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση και είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφάλεια. Εχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός μετέβη στην Πλατεία Συντάγματος, όπου και θα παρακολουθήσει από κοντά την ειδική διαδρομή, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Ράλι Ακρόπολις 2021: Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκκίνηση:

Όμορφες παρουσίες στο σημείο εκκίνησης:

Δείτε αμάξια που έφτασαν στο σημείο εκκίνησης:

Το Ράλι Ακρόπολις, που ξεκίνησε να διοργανώνεται από την ΕΛΠΑ το 1951 και πλέον αποτελεί ξανά μέρος του WRC, διεξήχθη για τελευταία φορά στο πλαίσιο του WRC το 2013, ενώ από το 2014 μέχρι το 2018 βρισκόταν στο καλεντάρι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις