Ράλι Ακρόπολις: Το πάθος και η «δίψα» των Ελλήνων φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου στο περίφημο Ράλι Ακρόπολις, μετά από οκτώ χρόνια αναμονής (αφού η διοργάνωση είχε διακοπεί από το 2013), είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους χωμάτινους δρόμους της Φθιώτιδας, οδηγώντας στην ακύρωση μιας από τις ειδικές διαδρομές του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι θεατές στην ειδική της Παύλιανης και του Ελευθεροχωρίου, έφτασαν σε πενταψήφιο νούμερο (!) με αποτέλεσμα εκατοντάδες αυτοκίνητα να εγκλωβιστούν στα χωμάτινα κομμάτια που προσέγγιζαν τις ειδικές διαδρομές.

*Όλα τα νέα για την πολιτική εδώ.

Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή των ειδικών προέβλεπαν κλείσιμο των δρόμων από πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα αρκετοί οδηγοί, οι οποίοι είχαν έρθει από την Αθήνα και την Εύβοια και δε γνώριζαν τα κατατόπια να κολλήσουν και να κλείσουν κι άλλους θεατές, που είχαν φτάσει στον προορισμό τους στην ώρα τους αλλά δεν μπορούσαν να επιστρέψουν.

Μπροστά στον υπαρκτό κίνδυνο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα οι διοργανωτές αποφάσισαν την ακύρωση της συγκεκριμένης ειδικής διαδρομής, στο Ελευθεροχώρι.

Κάτι το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ.Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το tweet του υφυπουργού αθλητισμού: “SOS Είναι απίστευτη η ανταπόκριση, η δίψα του κόσμου για @AcropolisRally. Χιλιάδες στα βουνά για τις ειδικές διαδρομές. Όλοι όμως πρέπει να υπακούν στις υποδείξεις ΕΛ.ΑΣ, κριτών & να τηρούν αυστηρότατα τα μέτρα ασφαλείας. Για την προστασία όλων & για να μην ακυρωθεί κομμάτι του αγώνα?”

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις