Ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής από χθες, όταν αρνήθηκε γονατίσει στο παιχνίδι της Εθνικής Ρουμανίας με την Αγγλία, στα πλαίσια αντιρατσιστικού μηνύματος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αιφνιδιάστηκε με τις αντιδράσεις που είδε, ενώ από χθες το βράδυ έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του και την ΑΕΚ ο Νεντελτσιάρου όχι μόνο δεν είναι… ρατσιστής αλλά έχει αναπτύξει και έντονη αντιρατσιστική δράση με συμμετοχή σε αντίστοιχα κινήματα στη Ρουμανία! Έχει συγκεκριμένη άποψη για το ρατσισμό και θεωρεί ότι τα μηνύματα προς την κοινωνία θα πρέπει να είναι πολύ πιο ξεκάθαρα από το γονάτισμα.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, ο Νεντελτσιάρου μόλις επιστρέψει καθώς τώρα βρίσκεται στο αεροπλάνο και πετάει, θα κάνει ο ίδιος προσωπική δήλωση και θα διευκρινίζει τη στάση του και γιατί δεν αισθάνθηκε ότι με το να γονατίσει έστελνε κάποιο ξεκάθαρο αντιρατσιστικό μήνυμα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις