Έχουμε μπει πλέον για τα καλά στην φάση των νοκ-αουτ παιχνιδιών της φάσης των «16» του Euro 2020. Η δράση συνεχίζεται για σήμερα Τρίτη 29/6 με τα παιχνίδια Αγγλία-Γερμανία και Σουηδία-Ουκρανία.

Όσον αφορά την Αγγλία οι Μάουντ και Τσίλγουελ έπειτα από την στενή επαφή και τις αγκαλιές που είχαν με τον θετικό στον κορονοϊό, Μπίλι Γκίλμουρ, μετά το ματς με την Σκωτία, μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα. Αν και είχαν τρία αρνητικά τεστ, το Πρωτόκολλο ήταν τέτοιο που έπρεπε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές απομονωμένους μέχρι και τις 28 του μηνός. Αυτή η ημερομηνία έφτασε και οι διεθνείς τίθενται ξανά στη διάθεση του Σάουθγκεϊτ, που σκέφτεται να επαναφέρει τουλάχιστον τον Μάουντ στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού το βράδυ της Τρίτης φαίνεται ότι θα πάρει και ο Φιλ Φόντεν, του οποίου τη θέση στο παιχνίδι με την Τσεχία είχε πάρει ο Μπουκάγιο Σάκα.

Από την άλλη οι Γερμανοί είδαν τους Γκορέτσκα και Μίλερ να αγωνίζονται κανονικά ως αλλαγή με την Ουγγαρία, οπότε είναι πλήρεις!

Το δεύτερο ματς ανάμεσα σε Σουηδία και Ουκρανία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι Σουηδοί του Μπεργκ τερμάτισαν άνετα πρώτοι στον όμιλο τους, ενώ το σύνολο του Σεφτσένκο πέρασε στην επόμενη φάση ως μια από τις καλύτερες τρίτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη 29/06

Αγγλία – Γερμανία (19:00)
Σουηδία – Ουκρανία (22:00)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις