Ο αποκλεισμός της Εθνικής Γαλλίας από αυτή της Ελβετίας έχει δημιουργήσει αλυσιδωτές εξελίξεις στο σύνολο του Ντεσάμπ, με το κλίμα να είναι αρκετά κακό!

Σαν να μην έφτανε αυτό κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ να κάνει ρατσιστικά σχόλια εναντίον Ασιατών τεχνικών, την στιγμή που αυτοί βρίσκονται γύρω από μία τηλεόραση και συζητούν πιθανότατα για κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

«Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες, μόνο και μόνο για να παίξουμε PES. Δεν ντρέπονται;» ακούγεται να λέει αρχικά. Στη συνέχεια γελάει όταν ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο και γίνεται ζουμ στο βίντεο. Γαμώτο, τι ανάποδη γλώσσα μιλάνε. Υποτίθεται ότι είστε ανεπτυγμένη χώρα, σωστά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, λόγια τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν σάλο.

Εκτός όμως από τον Ντεμπελέ στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται και ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος είναι στον ίδιο χώρο με τον συμπαίκτη του και γελάει με τα όσα αυτός λέει. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως το συμβάν, δεν φαίνεται να είναι τωρινό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ολλανδική ιστοσελίδα «Voetbalzone», το συγκεκριμένο περιστατικό είναι από το καλοκαίρι του 2019 και από την περιοδεία που πραγματοποιούσε η Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία.

Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στον κόσμο, που κατακρίνει την ρατσιστική συμπεριφορά του Ντεμπελέ, ενώ στέκεται και στο γεγονός ότι ο Γκριεζμάν που ήταν δίπλα του δεν έκανε τίποτα για να τον σταματήσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις