Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως υπάρχει ακόμα ο τελικός της Κυριακής, εξήρε τους «φούριας ρόχας» για την κατοχή μπάλας και την ποιότητά τους, τόνισε πως υπέφεραν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Αναλυτικά:

«Τα εύσημα πηγαίνουν στα παιδιά, επειδή πριν από τρία χρόνια πίστεψαν σε αυτό, όμως δεν έχει ακόμα τελειώσει κάτι. Θα πρέπει να αντλήσουμε ό,τι δυνάμεις μας έχουν απομείνει, επειδή υπάρχει ένας τελικός που πρέπει να κερδίσουμε.

Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αυτό που δώσαμε με την Ισπανία, που είναι μία μεγάλη ομάδα. Είναι “καθηγητές” στην κατοχή μπάλας. Εμείς κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όχι όμως ως συνήθως. Μας δυσκόλεψαν από την αρχή, αλλά ξέραμε πως θα υποφέρουμε. Αν είναι νίκη αλά ιταλικά; Οι ομάδες παίζουν επίθεση και άμυνα, δεν μπορούν μόνο να επιτίθενται.
Ήταν ένα μεγάλο ματς μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, είχαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Εγώ πίστευα από την αρχή στους παίκτες και είμαστε ευτυχισμένοι που χαρίσαμε βραδιές χαράς στους Ιταλούς τον τελευταίο μήνα, αλλά λείπει μία ακόμα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις