Μάρτενς: "Ομάδα πρωταθλητισμού ο ΠΑΟΚ"

Μάρτενς: "Ομάδα πρωταθλητισμού ο ΠΑΟΚ"
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Mάαρτεν Μάρτενς. Ο Βέλγος μέσος, ο οποίος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 40, μίλησε για τους στόχους του με τον "δικέφαλο του βορρά" και για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος και εγώ είμαι φιλόδοξος άνθρωπος γι' αυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και τι του είπε ο Στέφενς
"Έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους από την ομάδα. Μου έχουν εξηγήσει πολλά πράγματα, μου έχουν εξηγήσει τι είναι ο ΠΑΟΚ, ποιοι οι στόχοι του, αλλά με τον κ. Στέφενς δεν έχω μιλήσει προσωπικά".

Για τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ
"Υπήρχαν αρκετά πράγματα που είχα στο μυαλό μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, μετά από μια καριέρα που έκανα στην Ολλανδία, ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο γι' αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ".

Για το αν μπορούσε να περιγράψει τον εαυτό του, καθώς η Τούμπα περιμένει χρόνια ένα "δεκάρι"
"Δεν θα πω εγώ τι θα κάνω, κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι η θέση μου είναι αυτή. Έχω δείξει στην Ολλανδία τι μπορώ να κάνω. Έχω μοιράσει ασίστ, έχω πετύχει γκολ, η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω πετύχει πολλά γκολ, αλλά ίσως τα κρατάω για τον ΠΑΟΚ".

Για το πότε ξεκίνησαν οι επαφές με τον ΠΑΟΚ
"Ενημερώθηκα στα μέσα Δεκέμβρη για το ενδιαφέρον. Περίμενα τη διακοπή των Χριστουγέννων για να το σκεφτώ καλύτερα. Χρειάστηκαν τρεις μέρες για να πειστώ από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ".