Η Fiat, βασιζόμενη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μικρού 500 παρουσιάζει συνεχώς ειδικές εκδόσεις που υπερθεματίζουν το στυλ του. Την ίδια λογική αλλά από διαφορετική οπτική γωνία, αυτή της τεχνολογίας, ξεκινά και στην περίπτωση του οικογενειακού 500L. 
Το νέο Fiat 500L Beats Edition δίνει έμφαση στον ήχο. Το ηχοσύστημα με το οποίο εξοπλίζεται υπόσχεται μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία και αποτελεί καρπό συνεργασίας των μηχανικών ήχου του Fiat Group με τον καλλιτέχνη και παραγωγό δίσκων Dr. Dre και τον πρόεδρο της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. 
Πιο συγκεκριμένα, το BeatsAudio system διαθέτει συνολική ισχύ 520 W, διαιρούμενη μεταξύ δύο ηχείων mid-woofer 80 W (Ø 165 mm) που είναι τοποθετημένα στο χαμηλότερο σημείο των εμπρός θυρών, δυο tweeter 40 W (Ø 38 mm) τοποθετημένα στο πάνω μέρος των θυρών, δυο full-range 60 W (Ø 165 mm) ηχεία στις πίσω πόρτες και ενός subwoofer 80 + 80 W (Ø 165 mm) στο πορτμπαγκάζ -τοποθετημένο στη θέση της ρεζέρβας ώστε να μην επηρεάζει το χώρο αποσκευών- το οποίο εξασφαλίζει δυνατά μπάσα και μεγιστοποιεί την ακουστική στο αυτοκίνητο για όλα τα γούστα μουσικής, από hip hop ως soul. 
Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη Fiat, είναι ένα σύστημα που εξασφαλίζει μία ακουστική εμπειρία με ήχο υψηλής ποιότητας, που μόνο δύο ειδικοί της μουσικής σαν τους Dr. Dre and Iovine θα μπορούσαν να πετύχουν.
Εξωτερικά, το 500L Beats Edition ξεχωρίζει από τη διχρωμία που διανθίζεται με σατινέ πινελιές χρωμίου. Το ίδιο στιλ συναντάται και στο εσωτερικό, και πιο ειδικά στο περιβάλλον “total black” με το ύφασμα και οικολογικό μαύρο δέρμα και τις κόκκινες ραφές. 
Το Beats Edition προσφέρεται στάνταρ με το σύστημα Traction+ που μαζί με τα -επίσης- στάνταρ- λάστιχα εκτός δρόμου (M+S), βελτιώνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης. Στην Ελληνική αγορά, θα διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα πετρελαίου 1.6 MTJ των 105 ίππων.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις