Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε στα βραβεία Mobiles & Apps Awards 2014, παραλαμβάνοντας το Best Phablet Award για το Samsung Galaxy Note 3.

Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, αναγνωρίζοντας την τεχνολογική καινοτομία και τις αναβαθμισμένες δυνατότητες του Galaxy Note 3.

Η συσκευή διακρίνεται για τις καινοτόμες λειτουργίες της, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί εύκολα και γρήγορα πολλές και διαφορετικές εργασίες σε λιγότερο χρόνο.

Το Galaxy Note 3 διαθέτει το S Pen που εκσυγχρονίζει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις, καθώς με ένα πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command, μέσω της οποίας παρέχεται άμεσα πρόσβαση στις σημαντικές λειτουργίες της συσκευής.

Τα Mobile & Apps Awards που απονέμονται στο πλαίσιo του Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, έχουν ως σκοπό να επιβραβεύσουν τις πιο σημαντικές καινοτομίες από το χώρο της τεχνολογίας και όλους εκείνους που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.


Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, tablets, computers, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, LTE συστημάτων, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών.

Απασχολεί 286.000 άτομα σε 80 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 216,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις