Πριν λίγες εβδομάδες η Microsoft αντικατέστησε το SkyDrive με το OneDrive, δίνοντας παράλληλα στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν 3GB επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο, μέσω της ενεργοποίησης της λειτουργίας αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, για την φωτογραφική τους μηχανή.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν κατάφεραν να λάβουν τα επιπλέον GB, εξαιτίας ενός bug που επηρέαζε το OneDrive σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Redmond κατάφερε να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος, επιδιορθώνοντάς το με επιτυχία.

«Λόγω ενός λάθους από την πλευρά μας, πήρε λίγο περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο για κάποιους από εσάς, μέχρι να δείτε τα επιπλέον 3 GB στον OneDrive λογαριασμό σας. Λυπούμαστε για οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση προκλήθηκε από το λάθος μας. Εργαστήκαμε εντατικά για να βεβαιωθούμε ότι εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας για την φωτογραφική σας μηχανή, έχετε πλέον λάβει τα επιπρόσθετα 3GΒ», δήλωσε η εταιρεία.

Το OneDrive προσφέρει σε κάθε χρήστη 7GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, έτσι τα έξτρα GB είναι πολύ χρήσιμα, ειδικά για τους χρήστες που σχεδιάζουν να αποθηκεύσoυν όλες τους τις φωτογραφίες τους στο cloud.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις