Οι προγραμματιστές του TeamViewer μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα έκδοση της εφαρμογής τους για τα Windows Phone και έχουν προσθέσει πολλές βελτιώσεις, καθώς και μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Ενώ οι περισσότερες από τις βελτιώσεις που έχουν γίνει δεν είναι εμφανής, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές νέες αλλαγές που έχουν αναφερθεί ειδικά στο επίσημο changelog του Windows Phone Store.

Οι χρήστες του Windows Phone θα είναι στην ευχάριστη θέση να δουν ότι το TeamViewer έχει γίνει πιο γρήγορα χάρη στις βελτιώσεις που προστίθενται στην δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, οι χρήστες θα πρέπει τώρα να συνδέονται ταχύτερα και πιο εύκολα.

Επιπλέον, το TeamViewer έχει λάβει έναν νέο επεξεργαστή εισόδου που θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν χαρακτήρες της ανατολικής Ασίας, κάτι το οποίο δεν ήταν δυνατό μέχρι τώρα.

Οι χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή θα πρέπει πραγματοποιήσουν την ενημέρωση στις συσκευές τους, ενώ οι νέοι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τώρα το TeamViewer για τα Windows Phone 9.0.3 δωρεάν μέσω του Windows Phone Store.


Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις