Πριν από την είσοδό του VLC Windows Phone Store, μια νέα εφαρμογή που καθιστά ευκολότερο τον έλεγχο του media player στην έκδοση για PC, είναι τώρα διαθέσιμη για download.

Το VLC Mobile Remote
απευθύνεται σε λάτρεις του βίντεο και της μουσικής που κατέχουν ένα κινητό Windows και δεν προλαβαίνουν να χρησιμοποιήσουν τον υπολογιστή για να αλλάξουν μουσικό κομμάτι ή να κάνουν παύση μιας ταινίας.

Η εφαρμογή μπορεί εύκολα να ελέγξει το VLC media player απευθείας από ένα τηλέφωνο Windows, μετατρέποντάς το σε ένα τηλεχειριστήριο.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, η εφαρμογή μπορεί να σταματήσει, να κάνει Αναπαραγωγή και παύση ενός κομματιού και διαθέτει πολλές άλλες εντολές, όπως έλεγχος έντασης, Mute, επόμενο κομμάτι και προηγούμενο κομμάτι. Περιλαμβάνονται επίσης επιλογές fast forward και fast rewind.

Με το VLC Mobile Remote, οι χρήστες θα είναι σε θέση να αποθηκεύσουν πολλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αλλά μπορούν επίσης να διαχειριστούν υπότιτλους, ταχύτητα αναπαραγωγής και λίστες αναπαραγωγής. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εφαρμογή χρησιμοποιώντας διάφορα themes.

Μπορείτε να κατεβάσετε το VLC Mobile Remote για το Windows Phone δωρεάν μέσω του Windows Phone Store. Λάβετε υπόψη ότι η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές που διαθέτουν WindowsPhone 8 και πάνω ( συμπεριλαμβανομένων των Windows Phone 8.1 ).

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις