Το Φεβρουάριο στο Μουσείο της Corvette άνοιξε μια τρύπα στο πάτωμα και «κατάπιε» μερικά σημαντικά αυτοκίνητα- εκθέματα. Τώρα, το Διοικητικό Συμβούλιο του μουσείου, εξετάζει την πιθανότητα να μην επισκευάσει την τρύπα
Η είδηση του Φεβρουαρίου είχε κάνει αίσθηση. Η τρύπα στο Μουσείο της Corvette είχε «καταπιεί» μερικά πολύ σημαντικά εκθέματα, με τα περισσότερα από αυτά να έχουν αρκετά εκτεταμένες ζημιές εξ αιτίας του περιστατικού. Οι επισκέπτες του Μουσείου το Μάρτιο αυξήθηκαν και έτσι η διεύθυνσή του προωθεί τις διαδικασίες προκειμένου η τρύπα να παραμείνει, όπως και τα 8 αυτοκίνητα που έχουν ήδη ανασυρθεί και βρίσκονται τοποθετημένα ως εκθέματα, χωρίς να έχουν επισκευαστεί. 
Η επόμενη ενέργεια από το Μουσείο θα γίνει μέσα στο Μάιο, όταν και θα πάρουν «γνώμες» από κάποιες εταιρείες ανακατασκευών, προκειμένου να αποφασιστεί ποια από τα αυτοκίνητα θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Ήδη έχουν αρχίσει οι ενέργειες για τη σταθεροποίηση της τρύπας, προκειμένου να μείνει ως έχει και να τη βλέπουν οι επισκέπτες του Μουσείου.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις