Η επανεμφάνιση της Sarolea στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε να γίνει με πιο εντυπωσιακό τρόπο. Στο διάσημο αγώνα του Isle of Man TT, το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση
Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, όμως από εμφάνιση η Sarolea SP7 Electric μπαίνει άνετα σε μουσείο μοντέρνας τέχνης. Η κατασκευασμένη από ανθρακονήματα ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Sarolea, της μάρκας από το Βέλγιο που το τελευταίο της μοντέλο είχε παρουσιαστεί σχεδόν 50 χρόνια πριν, θα κάνει ντεμπούτο στο Isle of Man σε κατηγορία για τα δίκυκλα μηδενικών ρύπων, στην ετήσια διοργάνωση του ΤΤ που τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει κάθετα τη δημοτικότητά του. 
Με ρετρό αισθητική που παραπέμπει σε αγωνιστικές μοτοσικλέτες του παρελθόντος, η SP7 Electric είναι ότι πιο σύγχρονο μπορεί να ζητήσει κανείς σε «πακέτο» δύο τροχών. Με το ηλεκτρικό της μοτέρ να παρέχει ισχύ 180 ίππων -για τα 200 κιλά της- χάρη στην οποία τα 100 χλμ./ώρα από στάση είναι υπόθεση 2,8”, η Sarolea SP7 Electric έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα και είναι ένας ακόμα καλός λόγος για να περιμένουμε τους αγώνες του Isle of Man, που ξεκινούν από τις 24 Μαΐου.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις