Εάν αναζητάτε κάποια ισχυρή λύση anti-virus, μπορείτε να δοκιμάσετε την αναβαθμισμένη έκδοση του προγράμματος αντιικής προστασίας “Panda Cloud Αntivirus”, το οποίο είναι διαθέσιμο για υπολογιστές με Windows.

Η νέα έκδοση του anti-virus φέρει σημαντικές βελτιώσεις, όσον αφορά την free αλλά και την pro έκδοση, μεγαλύτερη χρηστικότητα και ολοκαίνουριο σχεδιασμό.

Η εφαρμογή υποστηρίζει πλέον προγραμματισμένες σαρώσεις για τον εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού, οι οποίες πραγματοποιούνται σε χρονικά διαστήματα που ορίζονται από το χρήστη, ενώ η έκδοση Pro περιλαμβάνει ένα νέο Wi – Fi Monitor που προστατεύει την ασύρματη σύνδεσή σας.

“Μάθετε εάν κάποιος κλέβει το Wi – Fi σας. Το νέο Panda Cloud Antivirus 3.0 ενσωματώνει μια οθόνη Wi – Fi που δείχνει μια λίστα με όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, βοηθώντας σας να μάθετε αν υπάρχει κάποιος εισβολέας”, εξηγεί η Panda Security.

Επιπλέον, το χαρακτηριστικό Collective Intelligence (Συλλογική Νοημοσύνη) επιτρέπει τη συλλογή και ανάλυση ιών και άλλων απειλών που έχουν συγκεντρωθεί από εκατομμύρια χρήστες του Panda, χωρίς να επιβαρύνει τους πόρους του υπολογιστή.


Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις