Το είχαμε αποκαλύψει από τον περασμένο Απρίλιο. Τώρα, η Toyota επανέρχεται με περισσότερες πληροφορίες για το ανανεωμένο Yaris που υιοθετεί το μοτίβο “X” του καινούργιου Aygo στη μάσκα.
Αλλαγές έχουμε και στα φώτα και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ενώ στο εσωτερικό η Toyota υπόσχεται βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη ηχομόνωση και πλουσιότερο εξοπλισμό με περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης. Κάτω από το καπό συναντάμε τους γνωστούς βενζινοκινητήρες 1.0 (69 PS) και 1.3 (99 PS), τον 1.4 diesel D-4D (90 PS) και φυσικά τον 1.5 της υβριδικής έκδοσης (100 PS), όλοι τους με μικρές ή μεγαλύτερες βελτιώσεις. 
Ειδικά στον 3κύλινδρο 1.000άρη βενζινοκινητήρα οι εκπομπές CO2 έπεσαν κάτω από το όριο των 100 g/km (στα 99) κάτι που στην Ελλάδα τον απαλλάσσει από τα τέλη κυκλοφορίας. Μείωση στις εκπομπές CO2 έχουμε και στο υβριδικό Yaris: από τα 79 στα 75 g/km. Οι επεμβάσεις στον 1.3 VVT-I και τον 1.4 D-4D είναι μικρότερες και έχουν να κάνουν με την πιο ήσυχη λειτουργία τους. 
Τέλος, μικρές αλλαγές έχουμε και στην ανάρτηση που στόχο έχουν τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και της άνεσης. Το ανανεωμένο Yaris αναμένεται στη χώρα μας προς τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις