Ο Internet Download Manager συνεχίζει να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του είδους του και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα προγραμματιστών πίσω από το app πρέπει να παραδίδει ενημερώσεις σε τακτική βάση για να κρατήσει τους χρήστες ευχαριστημένους με το πρόγραμμα.

Μια νέα έκδοση ξεκίνησε επίσημα πρόσφατα, βελτιώνοντας τον τρόπο που λειτουργεί με τον Google Chrome και ενισχύοντας το δικό του μηχανισμό για download. Φυσικά, διορθώσεις σφαλμάτων και κάποιες βελτιώσεις σταθερότητας αποτελούν επίσης μέρος της νέας έκδοσης.

Σύμφωνα με τις επίσημες σημειώσεις της έκδοσης, ο Internet Download Manager 6.21 επιδιορθώνει την ανίχνευση δύο ξεχωριστών stream ήχου και βίντεο στον Chrome browser, έτσι αν σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το app της Google για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και τον IDM την ίδια στιγμή, δεν θα πρέπει να υπάρχουν σφάλματα πλέον.

Όπως συνέβη και με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του IDM, η εφαρμογή συνεχίζει να παρέχει υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις των Windows, αρχίζοντας με την παλιά XP μέχρι τη νέα 8.1. Τα Windows XP δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις από τη Microsoft, αλλά η πλειοψηφία των devs, συμπεριλαμβανομένων των δημιουργών του IDM, συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τις εφαρμογές τους που εκτελούνται σε αυτό το παλιό λειτουργικό σύστημα.


Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις