Το πακέτο “Super 200” της BBR αφορά το θρυλικό roadster της Mazda από το 2005 έως το 2014, με το δίλιτρο σύνολο των 160 ίππων από το οποίο προκύπτουν 200 ίπποι για να απογειώσουν την απόλαυση της οδήγησης. Είναι η πρώτη βελτιωτική πρόταση που δεν περιλαμβάνει turbo και φτάνει σε αυτό το επίπεδο της απόδοσης. 
Η BBR αναγνωρίζοντας τη δυναμική των φίλων του roadster μοντέλου της Mazda, προχώρησε στην έρευνα και την εξέλιξη του συγκεκριμένου πακέτου που περιλαμβάνει φίλτρο αέρος αυξημένης ροής, πολλαπλή εξαγωγής «4 σε 1» και μεγαλύτερης διατομής σώμα εξάτμισης, αναβαθμισμένους εκκεντροφόρους, επαναπρογραμματισμό της κεντρικής μονάδας ελέγχου και διακριτικά σήματα στα εμπρός φτερά και στο πορτ μπαγκάζ. Οι 200 ίπποι καταλήγουν στους πίσω τροχούς φυσικά και κάνουν την εμφάνισή τους στις 7.450 σ.α.λ. Το peak της ροπής είναι τα 225 Nm (25,7 περισσότερα από την εργοστασιακή απόδοση) και εμφανίζεται στις 4.000 σ.α.λ. (περίπου 1.100 σ.α.λ. χαμηλότερα). 
Η βελτίωση φυσικά και περνάει από το MOT της Βρετανίας και με ένα κόστος της τάξεως των 2.765€ θα διατίθεται στους κατόχους του δίλιτρου MX5 και μέσω επιλεγμένων αντιπροσώπων της Mazda. Επιπλέον, η BBR έχει έτοιμο κιτ με το βελτιωτικό πακέτο για εγκατάσταση από τον ίδιο τον κάτοχο, με κόστος 2.135€.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις