Μέχρι το τέλος του έτους ισχύει από τη Seat Τεχνοκάρ η προσφορά των πακέτων “Plus” που αφορούν τον εξοπλισμό των βασικών μοντέλων της γκάμας Ibiza, Leon και Toledo. Οι εκδόσεις αυτές, βασίζονται στις πιο εμπορικές εκδόσεις και προσφέρουν σημαντικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό σε εξαιρετικές τιμές, βελτιώνοντας αρκετά το δείκτη value for money του κάθε αυτοκινήτου. 
Για το Ibiza, στην έκδοση Reference προσφέρονται οι ζάντες αλουμινίου των 15” και οι προβολείς ομίχλης με κόστος 250€ (αντί για 600€), ενώ στην έκδοση Style ο αυτόματος κλιματισμός και τα ηλεκτρικά πίσω παράθυρα, προσφέρονται με 180€ (αντί για 500€). 
Στο Leon, η έκδοση Style μπορεί να εφοδιαστεί με φώτα ημέρας από LED’s, ζάντες αλουμινίου 17” και σύστημα Media Plus με 950€ επιπλέον (αντί για 1.500€), ενώ η FR με 1.650€ αποκτά τα προαναφερθέντα με ζάντες αλουμινίου 18” και ηλιοροφή (αντί για 2.300€). 
Στην περίπτωση του Toledo, η έκδοση Reference γίνεται πιο πλούσια με ζάντες αλουμινίου 16” και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, επιβαρύνοντας το συνολικό κόστος με 290€ (αντί για 730€), ενώ στην έκδοση Style, με 200€ (αντί για 650€) μπορεί να προστεθεί Bluetooth και αναβαθμισμένο ηχοσύστημα (2.1).  
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις