Ένα crossover με τρίθυρο αμάξωμα, αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος και προφανώς ιδιαίτερα δυναμικό, έχει ετοιμάσει η Toyota για το επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι. Το C-HR Concept όπως φαίνεται από τις εικόνες, έχει τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστεί crossover- coupe στη λογική του μάλλον μικρότερου Mini Paceman, μόνο που το μοντέλο της Toyota είναι μεγαλύτερο και τοποθετείται στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία. 
Τρίθυρο, υπερυψωμένο και με σαφή διάθεση «περιπέτειας» στην εμφάνισή του, το C-HR είναι όσο δραματικό πρέπει στην εμφάνιση για να κλέψει τις εντυπώσεις. Ανεξάρτητα όμως από τη διάθεση της Toyota να μπει στη λογική της εν λόγω niche κατηγορίας, αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η αισθητική κατεύθυνση που δίνει το πρωτότυπο, η οποία προφανώς αποτελεί βάση για τη συνέχεια της ανανέωσης των μοντέλων της γκάμας. 
Οι μόνες πληροφορίες που υπάρχουν αναφορικά με το πρωτότυπο είναι πως πρόκειται για υβριδικό με συνδυασμό κινητήρων βενζίνης και ηλεκτρισμού. Περισσότερα θα ξέρουμε στις 2 Οκτωβρίου, όταν και θα αποκαλυφθεί επίσημα. 
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις