Πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης και επέκτασης της εγγύησης του αυτοκινήτου για επιπλέον δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της εργοστασιακής προσφέρει η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας της Honda και Mitsubishi στην Ελλάδα, μέσω του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων. 
Το πρόγραμμα Δωρεάν Απόσυρσης προσφέρει όφελος στον υποψήφιο πελάτη Honda και Mitsubishi από € 870 για το Mitsubishi Space Star έως € 2.800 για το Honda CRV 2.0, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει. Τέλος, το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» αφορά όλα τα καινούρια αυτοκίνητα Honda και Mitsubishi. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν παροχή του προγράμματος είναι η συντήρηση του αυτοκινήτου να πραγματοποιείται στα χρονικά όρια που προβλέπει ο κατασκευαστής, ακολουθώντας το πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής συντήρησης, ανεξάρτητα από το αν έχει αλλάξει ιδιοκτήτη ή όχι. 
Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα «+2 χρόνια επέκτασης εγγύησης» ισχύει και μέχρι του μέγιστου ορίου των 150.000 km (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) και καλύπτει τα:
  • Μηχανικά μέρη
  • Ηλεκτρικά μέρη και
  • Ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις