Τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά της στην αγορά, η 2η γενιά του Citroen C4 ανανεώνεται εν όψει 2015. Εμφανισιακά δεν έχουμε μεγάλες αλλαγές με τα εμπρός φώτα ημέρας LED, τα πίσω φώτα με τρισδιάστατο εφέ και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες να δίνουν τον απαραίτητο αέρα φρεσκάδας. 
Στο εσωτερικό έχουμε καινούργια υλικά και επενδύσεις, λίγο πιο απλούστερη σχεδίαση και την οθόνη αφής 7’’ στο ταμπλό όπου συγκεντρώνονται όλες οι λειτουργίες συνδεσιμότητας, ψυχαγωγίας και πλοήγησης. Αναβαθμισμένος είναι και ο τομέας της ασφάλειας με την προσθήκη συστημάτων όπως το Hill Start Assist που βοηθά τον οδηγό στις εκκινήσεις σε ανηφόρα, το Intelligent Traction Control και το Blind Spot Monitoring που ειδοποιεί για οχήματα στην πίσω τυφλή γωνία του καθρέπτη.
Αλλαγές έχουμε και στη γκάμα των κινητήρων, όπου δίπλα στον 3κύλινδρο 1.2 PureTech turbo βενζίνης των 130 ίππων προστίθεται και μία έκδοση του ίδιου μοτέρ με 110 ίππους. Σε πετρέλαιο, τέλος, έχουμε δύο επιλογές του 1.6 BlueHDi, μία με 99 και μία με 120 ίππους. 
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις