Για τα γενέθλια του PlayStation, που έκλεισε 20 χρόνια ύπαρξης στο χώρο των gaming consoles, η Sony Pictures Entertainment, κυκλοφόρησε μια επετειακή έκδοση του PS4. Η έκδοση αυτή ήταν limited, σε 12,300 κομμάτια, τα οποία θα μοιράζονταν ανά τον κόσμο.

Με λιανική τιμή στο εξωτερικό, στα $500, η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ειδικό κουτί, όπου μέσα μπορούμε να βρούμε το επετειακό PS, το χειριστήριο DualShock 4, τη PS camera και το κάθετο stand. Όλα αυτά σε ένα πακέτο με αισθητική 1994, που συμπληρώνει το PS logo με το ουράνιο τόξο.

Η κυκλοφορία και η πώληση, έγινε μέσα από ειδικά καταστήματα και μέσα σε λίγα λεπτά ήδη είχαν τελειώσει όλα τα κομμάτια παγκοσμίως. Μάλιστα ένα πουλήθηκε στο eBay, για $20,100. Επειδή λοιπό το να πάρουμε στα χέρια μας μια τέτοια console είναι κάπως δύσκολο, ας απολαύσουμε μερικές φωτογραφίες, και όπως είπε και ο CEO της Sony Pictures Entertainment America, Shawn Layden, “πάμε για τα επόμενα 20 χρόνια”, δηλώνοντας παράλληλα πανευτυχής όχι μόνο για τη πορεία της κονσόλας και του όλου Project, αλλά και επιεδή μπορεί να είναι παρόν σε μια τόσο μεγάλη γιορτή, αναφέρει στο μήνυμα του στο επίσημο blog του PlayStation.

Αποκορύφωμα, της γιορτής ήταν, το μεγάλο event, στις 6-7 Δεκέμβρη, που έγινε στο Las Vegas και ήταν αφιερωμένο στην οικογένεια του PlayStation. Εκεί οι φίλοι της κονσόλας αλλά και του gaming, απολαύσαν νέα add-on σε δημοφιλή παιχνίδια, reviews από τίτλους που θα κυκλοφορήσουν το 2015, αλλά γνώρισαν τις ομάδες των κατασκευαστών.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις