Το πακέτο βελτίωσης Ultimate Sub8 Performance Pack αφορά όλες τις εκδόσεις Leon Cupra 280 και περιλαμβάνει επεμβάσεις στους τομείς που βελτιώνουν την απόδοση του αυτοκινήτου, εξαιρουμένου του κινητήρα που αποδίδει 280 ίππους. Από την εμπλοκή της SEAT στο κυνήγι της διάκρισης στην πίστα του Nurburgring όπου το προσθιοκίνητο μοντέλο κατέβηκε κάτω από τα 8 λεπτά στο γυρολόγιο προέκυψαν οι βελτιώσεις που πλέον διατίθενται ως εξοπλιστικό πακέτο. 
Αναλυτικότερα το Performance Pack περιλαμβάνει μεγαλύτερα κατά 30mm φρένα της Brembo, ελαστικά ημι-σλίκ Sport Cup 2 της Michelin, πλαϊνές ποδιές και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών. Επιπλέον προκειμένου να μειωθεί το βάρος, υπάρχουν διαφοροποιήσεις στο σύστημα κλιματισμού που είναι ένα απλό A/C χωρίς τις δυνατότητες ρύθμισης θερμοκρασίας με τα πολύπλοκους αεραγωγούς, το ηχοστύστημα δεν έχει όλα τα περιφερειακά ηχεία για υψηλότερη ηχητική απόδοση, αφαιρέθηκε ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα του οδηγού και η κεντρική κονσόλα με το υποβραχιόνιο και τους αεραγωγούς για τους πίσω είναι πλέον παρελθόν. 
Δεν έχει ανακοινωθεί ποια είναι η εξοικονόμηση σε βάρος, ωστόσο οι αλλαγές εκπέμπουν μια πιο αγωνιστική διάθεση όπου οι περαιτέρω ανέσεις περισσεύουν. Η τιμή του πακέτου στην αγγλική αγορά είναι 4.200 λίρες και πιθανότατα να το δούμε και στην Ελλάδα κατόπιν παραγγελίας.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις