Με ένα καινούργιο ποδήλατο που αποτίνει φόρο τιμής στα μοντέλα BMW M εμπλουτίζει τη γκάμα ποδηλάτων της η BMW. Το BMW Cruise M-Bike θα παραχθεί σε 500 μόλις αντίτυπα (με ειδική πλακέτα και πιστοποιητικό) και ξεχωρίζει από την απόχρωση Austin Yellow Metallic. 
Άλλα χαρακτηριστικά του Cruise M-Bike είναι η μοντέρνα σχεδίαση και το “Bullneck” στον πάνω σωλήνα του εμπρός πλαισίου, που είναι δανεισμένο από σχεδίαση μοτοσικλέτας και θυμίζει ρεζερβουάρ. Το υδρομορφοποιημένο αλουμινένιο πλαίσιο και τα εξαρτήματα από ανθρακονήματα (carbon) κάνουν το BMW Cruise M-Bike ελαφρύ και ανθεκτικό. Παρά το μικρό βάρος, το πλαίσιο είναι εξαιρετικά άκαμπτο, κάτι που εξασφαλίζει μέγιστη μεταφορά ισχύος με ελάχιστη προσπάθεια. 
Η εργονομική φιλοσοφία του ρυθμιζόμενου τιμονιού επιτρέπει πιο άνετη οδήγηση, ενώ τα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano εγγυώνται ασφαλή άφιξη στον προορισμό. Αν είστε λάτρεις του ποδηλάτου και “καλοβλέπετε” το BMW Cruise M-Bike, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή στο www.bmw.gr/lifestyle.
Πηγή: www.gocar.gr
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις