Η Space Hellas επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Microsoft Ελλάς και στο Cloud, με την υπογραφή συμφωνίας (enterprise agreement) για τη μεταπώληση υπηρεσιών Microsoft Azure.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas, η οποία ήδη είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Microsoft στο ανώτατο επίπεδο για λύσεις Datacenter, Management και Virtualization (Microsoft Gold Partner), αξιοποιεί το παγκόσμιο IP δίκτυο της British Telecom για να προσφέρει μια πιο ασφαλή και υψηλής απόδοσης διασύνδεση στο Microsoft Azure Cloud. H Space Hellas είναι επίσημος συνεργάτης της British Telecom για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Σερβία.

Μέσα από το σύγχρονο κέντρο διαχείρισης συστημάτων και πελατών της (Advanced Service Operation Center – Service Desk), το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές (best practices) του ITILv3, δίνεται η δυνατότητα για την παρακολούθηση και διαχείριση των υπηρεσιών του Microsoft Azure, για λογαριασμό του πελάτη σε 24x7x365 βάση και παρέχεται ευρεία γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών (Managed Services).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Microsoft Azure είναι η Cloud πλατφόρμα της Microsoft που φιλοδοξεί να μεταμορφώσει το παραδοσιακό Data Center, προσφέροντας τη δυνατότητα παροχής ευέλικτων υπηρεσιών, καθώς και την εξυπηρέτηση χρηστών που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από οπουδήποτε, με οποιαδήποτε συσκευή με ένα συγκροτημένο και ασφαλή τρόπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις