Πορεία δυναμικής ανάπτυξης για την AbZorba Games υπόσχεται η εξαγορά της από την Novomatic, εκτιμά ο εκ των συνιδρυτών της τεχνολογικής “startup” εταιρείας, Μάνος Μόσχους.

«Η AbZorba Games (δημιουργός και εκδότης κοινωνικών παιχνιδιών σε κινητά τηλέφωνα, με στόχο τη διασκέδαση και έδρα στις ΗΠΑ) θα συνεχίσει να λειτουργεί και να αναπτύσσει τα προϊόντα της στην Αθήνα και θα διπλασιάσει το δυναμικό της, μέχρι το τέλος του 2015, ενώ θα αναπτύξει νέα προϊόντα και θα στοχεύσει σε νέες αγορές», δήλωσε ο συνιδρυτής και τεχνικός διευθυντής της τεχνολογικής startup εταιρείας, Μάνος Μόσχους, μετά την πρόσφατη εξαγορά της από τον αυστριακό κολοσσό Novomatic και τη θυγατρική του, Greentube Internet Entertainment Solutions GmbH, εταιρεία ειδικευμένη στην ανάπτυξη και προσφορά ψυχαγωγικών λύσεων στο iGaming.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος του Novomatic Group, μίας από τις κορυφαίες εταιρείες παιχνιδιών, παγκοσμίως, στο χώρο των παιχνιδιών ψυχαγωγίας, αλλά και των τυχερών παιχνιδιών. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε αξία, που αναγνωρίστηκε από ένα τόσο μεγάλο όμιλο και σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον για εμάς και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς. Οι δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης είναι απεριόριστες και πιστεύουμε ότι αυτή η συμμαχία προσθέτει ακόμα περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση», επισήμανε, μιλώντας στο πλαίσιο του πρώτου Startup Crash-Courses by Startupper.gr για το 2015.

Παράλληλα, ο κ. Μόσχους σημείωσε ότι η AbZorba Games, η οποία ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012, παρουσίασε κέρδη ήδη από το 2013, επισημαίνοντας ότι το 2014 εμφάνισε κέρδη πάνω από 500 χιλιάδες δολάρια. Όπως είπε, πάνω από επτά εκατομμύρια χρήστες έχουν προχωρήσει σε εγκατάσταση των εφαρμογών τους, λέγοντας ότι πάνω από το 50% των χρηστών προέρχεται από την Αμερική.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η συνεργασία της AbZorba Games με την εταιρεία Tango.me, μέσω της οποίας πολλαπλασιάστηκε η πρόσβαση σε χρήστες, παγκοσμίως, μιας και η Tango έχει 300 εκατομμύρια χρήστες. Μεταξύ άλλων, ο κ. Μόσχους τόνισε ότι η αρχική επένδυση ανήλθε σε 225 χιλιάδες ευρώ, ενώ, όπως είπε, η AbZorba Games έγινε στόχος για εξαγορά από πολλές εταιρείες, μέχρι να εξαγοραστεί τελικά από τη Novomatic, ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και διαχειριστές τεχνολογιών παιχνιδιών και μία από τις κορυφαίες ολοκληρωμένες εταιρείες παιχνιδιών, παγκοσμίως.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις