Η Reddit είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Είναι το αυτοαποκαλούμενο Διαδικτυακό πρωτοσέλιδο. Ωστόσο παρά την τεράστια userbase, η Reddit εξακολουθεί να μην προσφέρει ένα επίσημο app για τα Android.

Third-party clients είναι φυσικά διαθέσιμα για όποιον θέλει και η Reddit προσφέρει μια εφαρμογή για Ask Me Αything συνεδρίες, αλλά δεν υπάρχει κανένα επίσημο app σε ολόκληρο το site. Λοιπόν, είναι καιρός να αλλάξει αυτό. To επίσημο app για Android της Reddit πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από το νέο CEO της Reddit, τον ίδιο τον Steve Huffman, ο οποίος αποκάλυψε στο site ότι ένα app για Android είναι “υπό ενεργό ανάπτυξη.” Αυτό θα είναι μια καλή είδηση για πολλούς χρήστες Android της Reddit .

Οι χρήστες του Android περίμεναν αυτό το επίσημο app για πάρα πολύ καιρό. Ειδικά μετά το ξεκίνημα ενός “official client” app τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μετά την εξαγορά της εταιρείας από το δημοφιλή πελάτη της Reddit Alien Blue. Αν και δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Android app, φαίνεται ότι οι χρήστες της Reddit ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουν για πάρα πολύ καιρό.

Σύντομα οι χρήστες του Android θα είναι σε θέση να περιηγηθούν στα αγαπημένα τους subreddits με το επίσημη app. Είναι πολύ πιο πέρα από το χρόνο.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις