Μια νέα έκδοση του διάσημου browser Mozilla Firefox, κυκλοφορεί για τα Windows. Η Mozilla εκδίδει τον Firefox 40 αυτή την εβδομάδα με πλήρη υποστήριξη για τα Windows 10, και τώρα η εταιρεία ετοίμασε μια αποκλειστική κυκλοφορία και για τους χρήστες Windows.

Η νέα έκδοση 40.0.1 του browser είναι πλέον διαθέσιμη για download σε υπολογιστές που τρέχουν Windows, οπότε αν έχετε ήδη τον Firefox 40, σιγουρευτείτε πως ενημερώσατε την έκδοση στην νέα version.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί να προχωρήσετε σε αυτή την ενημέρωση ή τί νέο έχει να σας προσφέρει, δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό η κρίσιμο όσον αφορά την απόδοση της εφαρμογής, αλλά σύμφωνα με την b, αξίζει και πάλι να ενημερώσετε τον browser στην νέα του έκδοση.

“O 40.0.1 κυκλοφορεί ώστε να μπορούν οι χρήστες Windows να δουν την «What’s New» page. Ενημερώσεις γίνονται μόνο για τα Windows» αναφέρει η εταιρεία σε μια πολύ σύντομη change log που δημοσίευσε.

Ο bείναι πλέον ένας απ’ τους κορυφαίους browsers για τα b, και χάρη σ’ αυτό στην πλήρη υποστήριξη που παρέχει στα Windows 10, οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές να διαλέξουν με ποιόν browser επιθυμούν να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο από συσκευές που τρέχουν το πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Παρόλα αυτά, αλλάζοντας τον προεπιλεγμένο browser στα Windows 10, ίσως να δυσκολέψει λιγάκι τα πράγματα λόγω των αλλαγών που έχει πραγματοποιήσει η Microsoft, οπότε κάντε το, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις (Settings), πηγαίνετε στο System και κλικάρετε το Default apps για να ρυθμίσετε τον Firefox ως την προτιμώμενη επιλογή.

Έκδηλα, θα πρέπει επίσης να κατεβάσετε πρώτα τον Firefox 40.0.1 για να μπορέσετε να προχωρήσετε στις παραπάνω ρυθμίσεις.

Πηγή: SecNews

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις